SU İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR DÜNYA  (SUSTAINABLE WITH WATER) e-TWINNING PROJESİ UYGULANDI

SU İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR DÜNYA (SUSTAINABLE WITH WATER) e-TWINNING PROJESİ UYGULANDI

SU İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR DÜNYA  (SUSTAINABLE WITH WATER) e-TWINNING PROJESİ UYGULANDI

Okulumuzda SU İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR DÜNYA projesi ile :

Su bilinci ve tasarrufu bilincinin artırılması, ortak sorunlara çözüm bulunması ve eğitimin uluslararası boyutunun güçlendirilmesi amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında öğrenci, öğretmen ve velilerle çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Anne ve babalar işbirliği ile çalışma tamamlanacaktır. Böylece çalışmaların sonunda aileleri ve toplumlarıyla birlikte yaygınlaşan öğrencilerle toplumsal farkındalık yaratılması amaçlanmaktadır.

2023 Mart ayında uygulamaya başladığımız proje okulumuzda sınıf öğretmenlerimizden MİYASE KARA ve FATMA ŞİMŞEK tarafından uygulanmaya başlanmış olup 2023 Mayıs ayında sonlandırılmıştır.

Projeye yurt içinden farklı illerimizdeki on okuldan yurt dışından ise İtalya’dan öğretmenlerimiz katılmaktadır.

09.06.2023 183

09-06-2023

Adres:
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 10. Yıl Caddesi No21 Arnavutköy/İSTANBUL İETT 36 HT Arnavutköy Hadımköy Haraççı Minibüsleri İle Okula Ulaşım Sağlanabilir