Piri Reis İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretimde kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalamak yolunda, demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek, bölgemizde tam donanımlı örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: • Bütün öğrencilerimize ve çalışanlarımıza insan olarak saygı duymak ve onları koruyup gözetmek için varız. • Kültürel değerlerimizi koruyup geliştirirken, ailemizi, yurdumuzu, milletimizi yürekten sevmek ve onlara hizmet etmek için varız. • Aklın ve bilimin ışığında pozitif düşünmeye, sorunun değil çözümün bir parçası olmak için varız. • Değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi korumak için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Öğrencilerin severek gelebileceği bir okul ortamı hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 14.40
Servis Bilgisi: SERİ TOUR (05399698388)
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ, MANGALA, YAKANTOP VE FUTBOL TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler: TEKNOFEST
Proje Çalışmaları: HAREZMİ VE eTwinning Proje Çalışmaları

WEB - https://pirireisio.meb.k12.tr

Adres - Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 10. Yıl Caddesi No21 Arnavutköy/İSTANBUL İETT 36 HT Arnavutköy Hadımköy Haraççı Minibüsleri İle Okula Ulaşım Sağlanabilir

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİ