eTwinning Okulu Olduk.....

eTwinning Okulu Olduk.....

 Okulumuz 2012 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2022-2023 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

17.05.2023 84

 2012 yılından beri aktif olarak başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren, yenilikleri takip olan okulumuz eTwinning okul başvurusunu başarılı bir şekilde tamamlayarak e Twinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.

eTwinning Okulları, ortak liderlik taahhüdünde bulunmuşlardır.

eTwinning Okulları; işbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler.

eTwinning Okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir.

eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler.

eTwinning Okulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.

           Bu zorlu süreçte okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning okulu kriterlerini yerine getirerek bu değerli ödülü okulumuza kazandıran sınıf öğretmenimiz Serdar TUNA'ya ve proje çalışmalarındaki üstün başarıları ile sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.     

İLETİŞİM

Adres:
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 10. Yıl Caddesi No21 Arnavutköy/İSTANBUL İETT 36 HT Arnavutköy Hadımköy Haraççı Minibüsleri İle Okula Ulaşım Sağlanabilir


Telefon
(212) 597 0049


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın